Egyszerű és gördülékeny vásárlási folyamatot biztosítunk cégek és magánszemélyek számára egyaránt. Hogyan?

  • Egyszerű ajánlatkérés: Hívjon minket telefonon, küldjön e-mailt, vagy töltse ki kényelmes ajánlatkérő űrlapunkat.  Kollégáink gyorsan válaszolnak, és minden esetben írásban küldenek részletes ajánlatot.
  • Ahhoz, hogy pontos ajánlatot tudjunk adni az alábbi információkra van szükségünk:  - Céges vagy lakossági érdeklődés - Termékek mérete és darabszáma - Szállítási cím - Mennyire sürgős a szállítás - Mi a szállítási cím ( város )  
  • Személyre szabott házhozszállítás: Az elküldött árajánlatunk minden esetben tartalmazza a várható szállítási időt, ám a kézbesítés pontos napjáról természetesen előre tájékoztatjuk. Szállítás napján, érkezés előtt pedig legalább 1 órával telefonon értesítjük.
  • A számlát mindig e-mailben küldjük ki Önnek. Amennyiben műbizonylatra van szüksége, kérjük, jelezze előre rendelésekor, és mi gondoskodunk róla!
  • A kiszállító Kolléga álltalában egyedül van, így 1 fő szükséges aki segít a lepakolásban. Ha erre nincs lehetőség kérjük jelezze a szállítás egyeztetésekor, legalább 1 nappal korábban

Céges vásárlás esetén fontos tudnivaló

  • Cégek számára a Fordított ÁFA-nyilatkozat kitöltése és visszaküldése mindenképpen szükséges. Ezt azonban nyugodtan elintézheti az ajánlat visszaigazolása után, amit e-mailben küldünk ki Önnek.

Kedvező szállítási díjak

  • Szállítási díjaink a telephelyünktől számolva, a súlytól és a szállítás sürgősségétől függően alakulnak. Mindig egyedi árajánlatot készítünk Önnek, de törekszünk a legkedvezőbb díjak biztosítására, és mindent megteszünk azért, hogy gyűjtőfuvarban tudjuk szállítani az Ön megrendelését!

Szállítás

  • A megrendelés leadása után általában 2-10 munkanapon belül kiszállításra kerülnek a termékek, melyeket 6 fm-es szálakban szállítunk ki, hogy Önnek minél könnyebb legyen a kezelésük. 2-2,8 tonna körüli nagyobb rendeléseket akár 1 munkanapon belül kiszállítjuk.

100% GARANCIÁT VÁLLALUNK A MINŐSÉGRE!


Minden termékünk kizárólag első osztályú minőségű, ezért 100%-os garanciát vállalunk rájuk. Ha a szállításkor bármilyen hibát talál a termékben, nem kell átvennie megrendelését.
 
Bármilyen probléma merül fel, egyszerűen jelezze nekünk, és mi azonnal intézkedünk – biztosítva, hogy elégedettségével záruljon minden üzletünk.

Hisszük, hogy minden vásárlásnak zökkenőmentesnek kell lennie, és elégedettséggel kell zárulnia.
Büszkék vagyunk kiváló minőségű termékeinkre, szolgáltatásainkra, és készséges ügyfélszolgálatunkra.
Forduljon hozzánk bizalommal, és élvezze a könnyű és megbízható vásárlás előnyeit!

Gyakori kérdések és válaszok

Személyes átvételre van lehetőség?

Személyes átvételre nincs lehetőség, csak kiszállítással lehet rendelni.

Darabolásra nincs lehetőség.

Kivétel az acélgerendáknál, ott kérhető a termék méretre vágása, díj ellenében, mely mérettől és darabszámtól függ.

Melegen hengerelt termékek esetében:

Egy szál  = 6 folyóméter

 

Hidegen húzott termékek esetében:

Egy szál  = 3 folyóméter

 

Horganyzott termékek esetében:

Egy szál  = 6 folyóméter

Ajánlatkérés

Termékek, melyekre szeretne ajánlatot kérni. Kérjük, hogy adja meg a mennyiséget is!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!